Laatste nieuws over Uzimetvactures

Allround 1e Monteur Technische Dienst Uzimet B.V.

Uzimet in Rijswijk (ZH) is al ruim 100 jaar actief als producent van bladlood voor de bouw (waterkering), medische sector (stralingswering) en transport (ballast). We doen dit op een wijze die past binnen de circulaire economie door hiervoor 100% oud lood als grondstof te gebruiken en dit weer om te zetten naar nieuw (blad)lood conform genormeerde legeringen.

De processen die we daarvoor inzetten omvatten in hoofdzaak smelten, raffineren, gieten, walsen, slitten, stansen en diverse zaagbewerkingen (www.uzimet.nl)

Het machinepark omvat een veelheid aan unieke installaties en systemen afgestemd op onze specifieke processen.

De technische dienst bestaat uit 2 eigen storingsmonteurs en waar nodig uitgebreid met externe vakkrachten. Voor regulier onderhoud van specifieke installaties wordt teruggevallen op externe partijen voor het jaarlijkse groot onderhoud.

In de rol van 1e Monteur Technische Dienst voer je het preventief onderhoud uit en los je storingen aan het machinepark op. Daarnaast analyseer je de storingen en kom je tot verbetervoorstellen waardoor deze kunnen worden verminderd of voorkomen. Je voedt de onderhoudsdatabase met informatie over storingen en specifieke kennis t.b.v. bepaalde klussen/situaties zodat dit vastligt voor de toekomst. Je beheert de voorraad reservedelen en verbruiksmaterialen/gereedschappen. Ingeval externe monteurs worden ingehuurd stuur je die aan.

Je direct leidinggevende is de Technisch Manager.

Om te slagen in deze functie heb je MBO-3/4 achtergrond in de techniek en aantoonbare ruime ervaring met het onderhoud (storingen en preventief) aan industriële productiemachines en -installaties, werken met een onderhoudsbeheersysteem (bijv. Ultimo of anders), beheer van een onderdelenmagazijn en functionele sturing / begeleiding van mede monteur(s). Daarbij heb je specifiek kennis en ervaring opgedaan met elektrische aandrijvingen, -besturingen, hydrauliek en pneumatiek. Kennis van plc besturingen is een pre. (Reparatie)laswerk met elektrode of mig apparaat is geen probleem voor je.

Uzimet is ook een formeel leerbedrijf voor monteurs. Begeleiden van een eventuele leerling met zijn praktijk behoort tot de mogelijkheden. Je bent woonachtig binnen een half uur reisafstand van Uzimet.

Belangrijke competenties zijn: Analytisch, flexibel, improvisatievermogen, gestructureerd, resultaatgericht en stressbestendig.

Uzimet biedt een marktconform salaris en valt onder de Metalektro CAO (o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag, 52% bijdrage in de pensioenpremie en een winstafhankelijke uitkering).

Voor meer informatie of direct solliciteren kun je je richten tot:

J.G.C.M. van den Buijs

Technisch Manager

Email: buijs@uzimet.nl

Tel.: 06-10011786